De oplossingen

Serious Gaming

Als één van de weinige partijen in Nederland hebben we sinds 2008 intensieve ervaring opgebouwd met het inzetten van serious games bij het ontwikkelen van talenten en leiders. In samenwerking met één van de meest gerenommeerde partijen op het gebied van serious games hebben we verschillende programma’s ontwikkeld.

Lees meer over Serious Gaming

Maatwerk Trainingen

Onze trainingen ontwikkelen en verzorgen we altijd op de specifieke wensen van onze klanten. Hierbij zijn de connectie met de organisatie, de doelstellingen van de organisatie en de doelgroep binnen de organisatie van groot belang.Lees meer over Maatwerk Trainingen

Organisatieadvies


In iedere organisatie lopen veelbelovende talenten rond, maar ze worden maar zelden ten volle benut door de organisatie. Het leren herkennen van de talenten in de organisatie en er vervolgens op een goede manier mee omspringen is vaak erg lastig.

Lees meer over Organisatieadvies

Coaching

Coaching kan zowel individueel als op teamniveau plaatsvinden. De teams waarin de beste mensen zitten, zijn niet altijd de teams die het best presteren. Het zijn de teams die het best om kunnen gaan met veranderingen en daarbij steunen op elkaars kernkwaliteiten die komen tot de beste prestaties.

Lees meer over Coaching

Medewerker Assessments

Om snel en effectief inzicht te krijgen in de kwaliteiten en valkuilen van uw medewerkers maken we veel gebruik van het zogenaamde 360 graden feedback assessment of andere assessments. We werken daarvoor samen met onze partners en we beschikken zelf ook over een gecertificeerde assessor.

Lees meer over Medewerker Assessments